Sastāvdaļas:
- 170 g sviests
.jpg)
- 200g Selgas cepumi
- 600 g jeb 3 paciņas Filadelfijas siera (treknais, bez piedevām)
- 2 olas
- 150 g cukurs
- 3 ēdamkarotes milti
- vaniļas cukurs
Pagatavošana:
Sviestu sasilda līdz istabas temperatūrai, cepumus smalki sadrupina (gandrīz kā miltus).
No cepumiem un sviesta pagatavo mīklu.
Mīklu vienmērīgi izrullē formā.
Sieru, cukuru, olas, miltus un vaniļu samaisa viendabīgā masā. Siera masu liek uz mīklas un izlīdzina. Cep apmērm 30 minūtes 200 grādu temperatūrā.
Kad gatavs, liek labi atdzist. Rotā ar svaigām zemenēm un svaigām piparmētru lapiņām.
Labu apetīti!