|


Auzu pārslu - saulespuķu cepumi


Sastāvdaļas:

200 g auzu pārslas
100 g sviests
100 g cukurs
1 ola
saulespuķu sēkliņas
vanilīna cukurs

Gatavošana:

Auzu pārslas un saulespuķes uz pannas mazliet apgrauzdē - bez taukvielām, visu laiku maisot.
Sviestu saputo ar cukuru, vanilīncukuru, pievieno olu un turpina putot līdz cukurs izkusis. Visu labi samaisa (masai jābūt biezai) un ar karoti (es parasti izmantoju ēdamkaroti) liek uz iepriekš ar cepampapīru ieklātas pannas nelielas, vienādas mīklas piciņas. Cep 220 grādos, kamēr cepumiņi paliek gaiši brūni.

Lai jauki smaržo māja un labi garšo! :)
Komentāri (1)  |  2011-03-31 13:36  |  Skatīts: 5365x   
Rolis* - 2011-05-02 22:42
Ja nepievieno saulespukju seklas tad varens gardums! Iesaku!!!


- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ