
Brīvdienu rītā, kad var veltīt mazliet laika gardām brokastīm, tad ļoti gardas būs šis pildītās oliņas. Tās tapa rītā, kad ledusskapī "nekā nav", bet gribās kaut ko citādāku un garšīgu :)
Vajadzīgas olas, siers, majonēze un ķiploks. Klāt var pagatavot
svaigus salātus vai sviestmaizītes.
Liek vārīties olas. Kamēr vārās olas, tikmēr sarīvē sieru uz smalkās rīves, piespiež klāt ķiplociņu. Kad olas izvārījušās, tās noloba, pārgriež uz pusēm un dzeltenumus pierīvē klāt sieram un ķiplokam. Pievieno majonēzi, samaisa viendabīgā masā. Pilda olās.
Svaigajos salātos sagriež Ķīnas kāpostu, svaigu gurķi, marinētu gurķi, tomātu, pievieno konservētu kukurūzu, sālīti un cukuru mazliet.
Labu apetīti!